AdvokatWatch

DLA Piper sløjfer forventninger: "Vi er i en uforudsigelig, uoverskuelig og uforberedt krise"

Der var høje forventninger til 2020, men med coronakrisens indtog kommer advokatfirmaet DLA Piper næppe til at nå de økonomiske mål for det kommende år, lyder det fra firmaets ledende partner.

F ra firmaets kontor kunne Martin Lavesen, managing partner i DLA Piper, torsdag skue ud over den mennesketomme rådhusplads. | Foto: Gregers Tycho/ERH

Oven på et år, hvor toplinjen ikke har rykket sig en millimeter hos advokatfirmaet DLA Piper og lander præcis som året før på 546 mio. kr. i det netop aflagte regnskab, var forventningerne til 2020 skyhøje.

Virksomheden var kommet flyvende fra start de første to måneder af året, fortæller den ledende partner Martin Lavesen. Men efter hele landet har ligget i dvale i blot 15 dage som følge af regeringens lockdown, er projekter sat på pause og forventningerne skudt i sænk.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Statsminister Mette Frederiksen (S) udskrev valg, tre advokater genopstiller til Folketinget, og en advokat blev tilkendt 400.000 kr. i en strid om fyring. Sidst, men ikke mindst, fortalte PWC-chef om sats på juridisk rådgivning.

EU om ventetider ved domstolene: Det går ikke

I sin tredje årlige rapport om retssikkerhed udtrykker EU-Kommissionen bekymring for domstolene i Danmark. ”Det er tid til at handle,” mener formanden for Advokatrådets internationale udvalg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier