AdvokatWatch

DLA Piper sløjfer forventninger: "Vi er i en uforudsigelig, uoverskuelig og uforberedt krise"

Der var høje forventninger til 2020, men med coronakrisens indtog kommer advokatfirmaet DLA Piper næppe til at nå de økonomiske mål for det kommende år, lyder det fra firmaets ledende partner.

F ra firmaets kontor kunne Martin Lavesen, managing partner i DLA Piper, torsdag skue ud over den mennesketomme rådhusplads. | Foto: Gregers Tycho/ERH

Oven på et år, hvor toplinjen ikke har rykket sig en millimeter hos advokatfirmaet DLA Piper og lander præcis som året før på 546 mio. kr. i det netop aflagte regnskab, var forventningerne til 2020 skyhøje.

Virksomheden var kommet flyvende fra start de første to måneder af året, fortæller den ledende partner Martin Lavesen. Men efter hele landet har ligget i dvale i blot 15 dage som følge af regeringens lockdown, er projekter sat på pause og forventningerne skudt i sænk.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Medstifter af nyt advokatkontor har flere jern i ilden

Stine Dahl har sat sig for at banke en advokatforretning op, som på sigt skal vokse sig større. Ved siden af er hun konsulent, direktør og medejer af et marketingbureau og podcaster. Men det kan sagtens lade sig gøre, siger advokaten, der har tre børn.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier