AdvokatWatch

Stigende omkostninger medvirkende til advokatfusion: "Det er enorme byrder"

Store omkostninger til administration og compliance har været stærkt medvirkende til, at Brockstedt-Kaalund og Njord nu slår sig sammen. Ved at samle kræfterne vil firmaet bedre kunne være med helt fremme i den digitale udvikling, lyder det fra partner.

"Vi er hele tiden på udkig efter at styrke vores samlede virksomhed, men vi havde ikke lige tænkt på en fusion i den størrelse. Vi havde mere blikket efter nogle lidt mindre firmaer eller enkelte personer," siger Lars Lokdam, managing partner i Njord. | Foto: Njord / PR

Det er blevet en omkostningstung affære at drive advokatvirksomhed, når mange ressourcer skal afsættes til at efterleve GDPR- og hvidvask-regler foruden it-systemer, der ender med at sluge store dele af omsætningen. Og derfor giver det ganske god mening at være flere om at løfte byrden.

Det var i hvert fald en del af rationalet bag den kommende fusion mellem Njord og Brockstedt-Kaalund, fortæller Njords managing partner Lars Lokdam og partner Anders Hammer Hansen fra Brockstedt-Kaalund i et interview med AdvokatWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Efterårsferien blev skudt i gang med nyheden om, at Horten får ny ledende partner til nytår. Derudover satte undersøgelse fokus på danskernes holdning til lokale advokater, mens afsat kurator fik lov til at bringe Højesteret på banen efter "vidtgående" afgørelse.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier