AdvokatWatch

Nye regler giver masser af tvivl og masser af arbejde for advokater

Nye EU-regler skærper kravene til grænseoverskridende virksomhedskøb, og især kinesiske investorer vil få det at mærke. Advokatfirmaerne mærker allerede nu grøde blandt danske virksomheder og forventer masser af opgaver i den anledning.

Margrethe Vestager, Danmarks EU- konkurrencekommissær, satte ord på frygten for, at ikke mindst kinesiske investorer bruger coronakrisen til at overtage kritisk infrastruktur i EU. Danske advokater regner med af samme grund at få travlt med at rådgive i virksomhedshandler. | Foto: Finn Frandsen

Nye regler vil lægge snubletråde ud for ikke mindst kinesiske investorer, som vil ind i den danske infrastruktur, og ministerierne er ved at hækle dem færdig. Og allerede nu mærker de store danske advokathuse stor nysgerrighed og usikkerhed blandt danske virksomheder og potentielle investorer.

"Jeg er ikke i tvivl om, at der som en indirekte konsekvens af coronakrisen vil blive tryk på det forretningsområde, der handler om direkte udenlandske investeringer," siger Anders Stubbe Arndal, managing partner i Kromann Reumert.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier