AdvokatWatch

Kromann Reumert i ny satsning: "For nogle virksomheder er det simpelthen deres eksistensgrundlag"

Forretningshemmeligheder er blevet et selvstændigt speciale hos Kromann Reumert. Advokathuset forventer flere sager de kommende år, for truslen mod danske virksomheder stiger, og de vil kæmpe til sidste blodsdråbe, fortæller partner.

Nicolaj Bording er advokat og partner i Kromann Reumert, og han har fået ansvaret for at stå i spidsen for og opbygge Kromann Reumerts nye speciale forretningshemmeligheder. | Foto: PR

Det starter ofte med en e-mail til den forkerte modtager. Et klik og et uopmærksomt øjeblik, hvor mailsystemet har forslået et auto-udfyld, og pludselig er en mail med oplysninger om et nyt produkt ved et uheld havnet hos ens gamle arbejdsgiver. Og så ruller lavinen af paniske opkald.

Det er typisk her, Nicolaj Bordings arbejde begynder. Han er advokat og partner i Kromann Reumert, og han har fået ansvaret for at stå i spidsen for og opbygge Kromann Reumerts nye speciale forretningshemmeligheder.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Efterårsferien blev skudt i gang med nyheden om, at Horten får ny ledende partner til nytår. Derudover satte undersøgelse fokus på danskernes holdning til lokale advokater, mens afsat kurator fik lov til at bringe Højesteret på banen efter "vidtgående" afgørelse.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier