AdvokatWatch

Kromann Reumert i ny satsning: "For nogle virksomheder er det simpelthen deres eksistensgrundlag"

Forretningshemmeligheder er blevet et selvstændigt speciale hos Kromann Reumert. Advokathuset forventer flere sager de kommende år, for truslen mod danske virksomheder stiger, og de vil kæmpe til sidste blodsdråbe, fortæller partner.

Nicolaj Bording er advokat og partner i Kromann Reumert, og han har fået ansvaret for at stå i spidsen for og opbygge Kromann Reumerts nye speciale forretningshemmeligheder. | Foto: PR

Det starter ofte med en e-mail til den forkerte modtager. Et klik og et uopmærksomt øjeblik, hvor mailsystemet har forslået et auto-udfyld, og pludselig er en mail med oplysninger om et nyt produkt ved et uheld havnet hos ens gamle arbejdsgiver. Og så ruller lavinen af paniske opkald.

Det er typisk her, Nicolaj Bordings arbejde begynder. Han er advokat og partner i Kromann Reumert, og han har fået ansvaret for at stå i spidsen for og opbygge Kromann Reumerts nye speciale forretningshemmeligheder.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

En advokat blev i denne uge varetægtsfænglset for hvidvask. Derudover bød ugen blandt andet på historier om en strid mellem en byret og anklagemyndighed, mens Danske Advokaters nye formand meldte sig ind i samfundsdebatten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier