AdvokatWatch

Kromann Reumert-direktør: Vi har fastholdt vores omsætning på rekordniveau

Advokatfirmaet Kromann Reumert fastholder den rekordhøje omsætning og opfylder forventningerne til resultatet, fremgår det af firmaets nye årsberetning.

Kromann Reumert har kontorer i København, Aarhus og London. | Foto: PR

De fleste advokatfirmaer er for tiden i gang med at gøre kassen op og lukke regnskabsbøgerne for 2019. Det indebærer for mange advokathuse også at offentliggøre regnskaberne, men blandt de store advokatkontorer holder Kromann Reumert og Advokatfirmaet Poul Schmith/Kammeradvokaten stadig tallene for sig selv.

Men der er fremgang i butikken hos Kromann Reumert, fremgår det af firmaets årsberetning for 2019, der netop er blevet lagt til skue på virksomhedens hjemmeside.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Advokatfirmaet Storm oplevede heftig bølgegang i 2020, og årsregnskabet skyllede i denne uge i land med alvorlig slagside. Derudover kunne landets virksomheder berette om voksende juridiske afdelinger, mens Bech-Bruun fortalte om nyt life science-initiativ.

Advokater tror på endnu et rekordår i år

Advokatbranchen er kommet relativt flyvende ind i 2021, og derfor forventer branchen at levere endnu en rekordomsætning i år. Det er ikke mindst virksomhedstransaktionerne, der får indtjeningen til at vælte ind i de store firmaer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier