AdvokatWatch

Kromann Reumerts nye formand: Vi skal rådgive om andet end jura

Arne Møllin har taget plads i spidsen for advokatfirmaet Kromann Reumert. Fra formandsposten vil han sørge for at fastholde den retning, der allerede er sat for et af landets største advokatfirmaer. I første omgang handler det om at tage del i den grønne omstilling, og her er der brug for andet end jurister.

Arne Møllin Ottosen er ny bestyrelsesformand i Kromann Reumert | Foto: PR

Da Kromann Reumerts medarbejdere i sidste uge var samlet for at høre ledelsens nytårstale, kunne de for første gang høre firmaets nye formand sætte ord på strategien.

Sammen med managing partner Anders Stubbe Arndal fortalte Arne Møllin Ottosen blandt andet om, hvordan Kromann Reumert skal udnytte erhvervslivets enorme fokus på grøn omstilling. Det er et af de områder, Arne Møllin Ottosen vil fokusere på fra formandsposten, fortæller han i et interview med AdvokatWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der kan godt ryge en finke af panden, lød det fra advokat Mette Grith Stage i en uge, hvor spalterne blandt andet var fyldt med historier om en hård tone ved retterne, en afklapsning til Njord i dommerklagesag og en brugerlussing til Tinglysningsretten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier