AdvokatWatch

Juridiske indkøbere vil stille større krav til advokatfirmaers brug af teknologi

For at holde udgifter til advokatregninger nede kan advokatfirmaer snart møde krav fra kunderne i virksomhedernes juridiske afdelinger om at redegøre for deres brug af teknologi for at blive mere produktive, viser international undersøgelse.

Indkøberne af juridisk rådgivning forsøger ihærdigt at holde udgifterne til advokater nede. | Foto: Colourbox

En af de største udfordringer for indkøberne af juridisk rådgivning i virksomhedernes juridiske afdelinger er i dag at nedbringe og kontrollere omkostninger til ekstern advokatbistand. Inden for få år vil de derfor stille større krav til advokatfirmaernes brug af teknologi til at effektivisere arbejdet – og på den måde gøre ydelsen billigere, viser ny undersøgelse.

Undersøgelsen, som Wolters Kluwers står bag, er baseret på svar fra 700 advokater fra advokatfirmaer og juridiske afdelinger i USA og en række europæiske lande, heriblandt Tyskland og England, men ikke Danmark.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Flere skattesager, en ny bølge af coronaudfordringer og et større fokus på greenwashing kaster mere arbejde af sig for advokater, kunne man læse i AdvokatWatchs spalter i denne uge, som også bød på flere partnerudnævnelser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier