AdvokatWatch

Millionindsprøjtning skal klæde fremtidens jurister på til ny teknologi

Et vigtigt skridt på vejen for at fremtidssikre den juridiske profession i Danmark, siger prodekan på Det Juridiske Fakultet om nyt projekt, der skal lære fremtidens jurister at forstå effekten af nye teknologier på det juridiske felt.

"Underviserne yder en forbilledlig indsats, men de skal være ca. fem år foran resten af verden," lyder det fra prodekan Kristian Cedervall Lauta. | Foto: Joshua Gross

Med en frisk bevilling i hånden rækker Det Juridiske Fakultet på Københavns Universitet nu ud mod advokatbranchen, der skriger på mere fokus på teknologi på jurastudierne.

7,6 mio. kr. fra Styrelsen for Forskning og Uddannelse til projektet Teknosofikum skal sikre, at fremtidens jurister forstår effekten af nye teknologier inden for det juridiske felt.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Efterårsferien blev skudt i gang med nyheden om, at Horten får ny ledende partner til nytår. Derudover satte undersøgelse fokus på danskernes holdning til lokale advokater, mens afsat kurator fik lov til at bringe Højesteret på banen efter "vidtgående" afgørelse.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier