AdvokatWatch

Millionindsprøjtning skal klæde fremtidens jurister på til ny teknologi

Et vigtigt skridt på vejen for at fremtidssikre den juridiske profession i Danmark, siger prodekan på Det Juridiske Fakultet om nyt projekt, der skal lære fremtidens jurister at forstå effekten af nye teknologier på det juridiske felt.

"Underviserne yder en forbilledlig indsats, men de skal være ca. fem år foran resten af verden," lyder det fra prodekan Kristian Cedervall Lauta. | Foto: Joshua Gross

Med en frisk bevilling i hånden rækker Det Juridiske Fakultet på Københavns Universitet nu ud mod advokatbranchen, der skriger på mere fokus på teknologi på jurastudierne.

7,6 mio. kr. fra Styrelsen for Forskning og Uddannelse til projektet Teknosofikum skal sikre, at fremtidens jurister forstår effekten af nye teknologier inden for det juridiske felt.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Statsminister Mette Frederiksen (S) udskrev valg, tre advokater genopstiller til Folketinget, og en advokat blev tilkendt 400.000 kr. i en strid om fyring. Sidst, men ikke mindst, fortalte PWC-chef om sats på juridisk rådgivning.

EU om ventetider ved domstolene: Det går ikke

I sin tredje årlige rapport om retssikkerhed udtrykker EU-Kommissionen bekymring for domstolene i Danmark. ”Det er tid til at handle,” mener formanden for Advokatrådets internationale udvalg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier