AdvokatWatch

Studenterforening prikker til "konservativ" advokatbranche med tech-festival

Under overskriften "Disruption – i en stenalderbranche" vil jurastuderende både provokere og skabe bevidsthed omkring samspillet mellem jura og teknologi, når festivalen "Tech Days" løber af stablen på Københavns Universitet, fortæller arrangør.

Det er primært jurastuderende fra Københavns Universitet, der deltager i jura- og teknologifestivalen på Det Juridiske Fakultet på KU. | Foto: Ivan Boll

Fredag lyder startskuddet til de såkaldte "Tech Days", som er en årlig jura- og teknologifestival på Det Juridiske Fakultet på Københavns Universitet.

Det er studenterforeningen Foreningen Argument, der står bag arrangementet, som i år løber af stablen for tredje gang. Temaet er innovation i den juridiske profession, forklarer arrangør Andjalis Dalhoff Behbahani, næstformand i Foreningen Argument.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

Fond med advokater i spidsen har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Advokatguiden ansætter ny direktør

Den nordiske platform Advokatguiden, der giver mulighed for at sammenligne advokater, har fået ny direktør. Firmaet sigter nu efter international udrulning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier