AdvokatWatch

Danske Familieadvokater: Vi venter stadig på Familieretshuset

Selv om retterne åbner, kører familieretsadvokaterne stadig på vågeblus, så længe Familieretshuset er lukket ned. Sagerne vil stadig hobe sig op, siger Danske Familieadvokater.

Formanden for Danske Familieadvokater, Anne Broksø, glæder sig over retternes genåbning, men opfordrer politikerne til ikke at glemme Familieretshuset. | Foto: PR

Genåbningen af de danske domstole vækker glæde hos familieretsadvokaterne, der ikke har haft meget at lave under nedlukningen. Men problemerne er ikke løst, lyder det fra Danske Familieadvokater.

"Sagerne vil stadig hobe sig op, så længe Familieretshuset er lukket," siger Anne Broksø, formand for Danske Familieadvokater.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Advokatfuldmægtig udvikler app med barndomsven

Det skal gøres lettere at blive mindet om de frister, man som virksomhed har i forhold til indberetning af skat og årsregnskaber. Det er formålet med en app, som juristen Mansour Bandri og konsulenten Resat Durmisi har udviklet.

Tredjepartsfinansiering af danske retsopgør vækker skepsis

Udenlandske investorer har planer om at investere millionbeløb i danske retsopgør, som de egentlig ikke har part i. De håber på et afkast og mener, de hjælper andre med at få retfærdighed. Andre mener, de snarere er gribbe, der vil profitere på andres ulykke.

IP-rådgiver skifter ud på direktørpost

Tidligere Penta-direktør stopper som topchef i rådgivningsvirksomheden Patrade, der beskæftiger sig med immaterialret. Hans afløser kommer fra kommunikationsbranchen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier