AdvokatWatch

Advokater ser med alvor på it-trussel: "Vores data må aldrig falde i de forkerte hænder"

It-sikkerheden og den øgede cybertrussel under coronakrisen bliver taget meget alvorligt, fortæller en række af landets største advokatfirmaer. Risikobilledet har ændret sig, fortæller Kammeradvokatens it-chef.

John Tronborg, it-chef hos Kammeradvokaten (tv), Jacob Brønnum-Schou, it-chef hos Kromann Reumert (mf), og Karsten Kristoffersen, ledende partner i Bruun & Hjejle (th). | Foto: PR

Tusindvis af advokater, fuldsmægte og sekretærer håndterer under coronakrisen dybt fortrolige oplysninger på bærbare computere på hjemmenetværk med børn under bordet og leverpostej i tastaturet.

De mange hjemmearbejdspladser udgør ifølge Center for Cybersikkerhed en høj sikkerhedsrisiko, men en række af de største advokatfirmaer, som AdvokatWatch har talt med, er klar til at modstå et stigende antal hackerangreb.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der udspillede sig i denne uge et trekantsdrama med historier om, at Kammeradvokaten går efter vækst med ny partner fra Accura, der samtidig har kapret over 20 rådgivere fra Bech-Bruun, som nu går i krig med Kammeradvokaten i spektakulær udbyttesag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier