AdvokatWatch

Branchen klar til flere hackerangreb på hjemmearbejdende advokater

Hackere forsøger at udnytte coronakrisen, hvor mange er tvunget til at tage computere med følsomme oplysninger med hjem for at arbejde. Cybertruslen er meget høj, vurderer myndighederne, men advokatfirmaerne er klar, lyder det fra branchen.

Forsvarsminister Trine Bramsen og direktør for Center for Cybersikkerhed, Thomas Lund-Sørensen, advarede på et pressemøde onsdag om øgede risici, ved at så mange arbejder hjemmefra. | Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

Forsvarsministeren advarer om, at hackere udnytter coronakrisen til at angribe de mange, der arbejder hjemme, og Center for Cybersikkerhed vurderer cybertruslen som meget høj.

Advokatfirmaerne er dog godt rustet til den nye trusselsituation, for de fleste har i forvejen systemer, der lader medarbejderne tage arbejdet med hjem, vurderer Steen Hermansen, digitaliseringschef i brancheforeningen Danske Advokater.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

Fond med advokater i spidsen har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Advokatguiden ansætter ny direktør

Den nordiske platform Advokatguiden, der giver mulighed for at sammenligne advokater, har fået ny direktør. Firmaet sigter nu efter international udrulning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier