AdvokatWatch

Gorrissen-advokater i grundige overvejelser inden Løkke-samarbejde: Det giver mening

Der var grundige overvejelser blandt partnerne i Gorrissen Federspiel, da Danmarks tidligere statsminister bankede på døren og spurgte, om advokaterne havde lyst til at lege. Men det giver mening at samarbejde med Lars Løkke Rasmussen og andre ikke-advokater, mener managing partner, Martin Dittmer.

Ledende partner i Gorrissen Federspiel, Martin Dittmer | Foto: Niels Ahlmann Olesen / Ritzau Scanpix

Lars Løkke Rasmussen var dårligt trådt ud af Statsministeriet, før han bankede på døren i Axel Towers, hvor et af Danmarks største advokatfirmaer i form af Gorrissen Federspiel holder til. Og selvom politik og lobbyisme ikke umiddelbart rimer på advokatgerningen, så blev den tidligere statsminister lukket ind i varmen i kobbertårnene. Det giver nemlig mening, mener Gorrissen Federspiels managing partner, Martin Dittmer, at samarbejde med Lars Løkke Rasmussen og andre profiler uden juridisk erfaring.

"Når vi ser på udviklingen af branchen, så bliver den verden, vi agerer i, mere og mere kompleks, og vi mener, der kan være særlige tilfælde, hvor en kapacitet som Lars Løkke Rasmussen kan gøre noget helt særligt," siger Martin Dittmer, som erkender, at beslutningen om et samarbejde krævede grundige overvejelser.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Telefonerne er blevet stille hos boligadvokater

Der bliver solgt færre boliger, og det kan mærkes i advokatkontorerne. ”Heldigvis har jeg ikke et dyrt, forkromet kontor på Kongens Nytorv,” siger Mette Krog med egen forretning i den sjællandske by Borup.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier