AdvokatWatch

Gorrissen hyrer Lars Løkke som rådgiver

Advokatfirmaet Gorrissen Federspiel hyrer den tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen ind som rådgiver fra april, skriver Børsen. Han vil beholde sine politiske poster.

Foto: PR/Nicky Bonne

Gorissen Federspiel hyrer tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) som rådgiver med en "deltidstilknytning" til advokatfirmaet fra midt april, skriver Børsen.

Lars Løkke, der har en kandidatgrad i jura, får titel af senior special advisor og skal hjælpe til med at rådgive både danske og udenlandske virksomheder samtidig med, at han har planer om at fastholde alle sine politiske poster.

Lars Løkke fortæller, at han selv har rakt ud til advokatfirmaet, fordi han har en "grundlæggende virketrang" og "nogle ressourcer i overskud," mens han afviser, at der kan være en potentiel interessekonflikt.

"Som tidligere statsminister bringer Lars Løkke en indsigt, vi kan bruge i forhold til vores klienter," siger managing partner Martin André Dittmer til Børsen uden at fortælle mere om de konkrete opgaver, Lars Løkke Rasmussen vil få.

Foto: Stine Bidstrup/IND
Foto: Stine Bidstrup/IND
 

Som AdvokatWatch tidligere har beskrevet, er der flere eksempler på folk med jurabaggrund, der tager turen fra advokatbranchen til politik.

Et eksempel er Venstres Jan E. Jørgensen, der inden skiftet til Christiansborg, har været advokat hos advokatfirmaet Horten.

29-årige advokat rådgiver om milliarder hos PFA: "Der har været en stejl læringskurve"

Juridisk chef i PFA's afdeling for alternative investeringer stopper  

Mere fra AdvokatWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier