AdvokatWatch

Trods skærpet tilsyn: Politikere vil af med Easytranslate

I over en måned har Rigspolitiet arbejdet med at skærpe tilsynet og dæmme op for problemerne med tolkefirmaet Easytranslate. Men tiltagene lader ikke til at have lagt en dæmper på frustrationerne fra både klagere og politikere, tværtimod.

"Vi er i en situation nu, hvor der ikke bliver tolket. Den vare, Easytranslate leverer, er så ringe, som den er. Hvad gør vi i denne situation?," spurgte retsordfører Rosa Lund (EL) justitsministeren under dagens samråd. | Foto: Jens Dresling

Det var en række bekymrede og frustrerede politikere, som onsdag var mødt op til en fuld sal og endnu et åbent samråd om det omstridte tolkefirma Easytranslate.

Klager om aflyste retsmøder, sikkerhedsbrister, dårlig tolkning og forkerte fakturaer har de seneste måneder præget tolkefirmaet Easytranslate, som også er blevet kritiseret for at have misligholdt sin kontrakt med blandt andet Justitsministeriet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Autoriserede bobestyrer kan se frem til mere konkurrence, og derfor stiller AdvokatWatch skarpt på det lukrative marked. Derudover bød ugen på historier om Accuras vokseværk og revisionsfirmas indtog på advokatmarkedet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier