AdvokatWatch

Easytranslate har fået stribevis af klager fra domstolene

På halvanden måned har domstolene klaget mere end 30 gange over tolke fra tolkebureauet Easytranslate. Bl.a. henvendte en tolk sig grinende til en journalist og tilbød at sælge oplysninger fra et lukket retsmøde om den iranske spionsag, der sidste år udløste Danmarks største politiaktion.

Der er blevet skrevet og sendt stribevis af klager over det udskældte tolkefirma Easytranslate fra domstolene | Foto: Ólafur Steinar Gestsson / Ritzau Scanpix

Dørene blev lukket, og hverken journalister eller andre måtte høre, hvad der kom frem under retsmødet 3. oktober i Københavns Byret, da varetægtsfængslingen af en norsk-iransk mand i én af Danmarks mest spektakulære spionagesager skulle fristforlænges.

I over et år har politiet hemmeligholdt oplysninger om den igangværende efterforskning af manden, som er sigtet for at være iransk spion og have hjulpet Iran med at planlægge et attentat mod en eksiliraner, der bor i Ringsted. Truslen førte til, at politiet i september sidste år valgte at lukke store dele af Danmark ned i en enorm politiaktion.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

En advokat blev i denne uge varetægtsfænglset for hvidvask. Derudover bød ugen blandt andet på historier om en strid mellem en byret og anklagemyndighed, mens Danske Advokaters nye formand meldte sig ind i samfundsdebatten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier