AdvokatWatch

Syd- og Sønderjyllands Politi har klaget 134 gange over tolkefirma

Siden tolkefirmaet Easytranslate overtog tjansen som tolk for politiet i foråret, har Syd- og Sønderjyllands politi klaget over firmaet 134 gange på fem måneder.

Peter Ladegaard og Frederik R. Petersen, stifterne af Easytranslate vandt sidste år en tolkningsordre hos Justitsministeriet for en halv milliard. | Foto: Celina Dahl / Ritzau Scanpix

Easytranslate har ikke bare modtaget klager i Københavns Dommervagt som tidligere beskrevet. Det udskældte tolkefirma har også været til besvær i politiets og øvrige myndigheders arbejde.

Det skriver Jydskevestkysten, som har fået aktindsigt i en intern korrespondance mellem Syd- og Sønderjyllands Politi, Rigspolitiet og Easytranslate. Det fremgår, at man ud af 1034 bestillinger af tolke gennem Easytranslate har klaget over firmaet 134 gange over fem måneder fra 1. april til 21. august 2019.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Brikkerne er ved at falde på plads i ny national efterforskningsenhed, og i denne uge satte chefanklageren ord på processen. Derudover bød ugen på historier om blandt andet specialistmangel, embedsmænd i retten og DLA Pipers ejendomsambitioner.

Dommerformand afviser behov for øget specialisering i skattesager

Formanden for dommerforeningen mener ikke, at der er nogen grund til at samle skattesager på færre byretter, som skatteadvokater har foreslået. "Jeg synes ikke, at man har belæg for at sige, at ikkespecialisering er udtryk for, at afgørelserne er forkerte," siger han.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier