AdvokatWatch

Østjysk advokat: Mellemstore advokatfirmaer rækker ud i vores område

Det mindre advokatfirma Paragraf Advokaterne, som er til stede i flere mindre byer i Østjylland, mærker øget konkurrence i lokalområdet fra mellemstore kontorer i Randers, Aarhus og Silkeborg. Nyt partnerskab skal være med til at modstå presset.

"Onlinemarkedet har fat i en vis del af vores kundegruppe, når det gælder private dokumenter som for eksempel ejendomshandler og testamenter," siger Søren Vasegaard Andreasen, advokat og partner i Paragraf Advokaterne i Østjylland. Foto: Anders Bach

I Østjylland oplever det mindre advokatfirma Paragraf Advokaterne større konkurrence fra mellemstore advokatfirmaer. Det er en af grundene til, at de to advokater Søren Vasegaard Andreasen og Lars Rieck Sørensen har slået deres forretninger sammen, så de kan modstå presset på lokalområdet.

"Vi kan mærke, at de mellemstore advokatfirmaer i Randers, Aarhus og Silkeborg gerne vil række ud i vores lokalområde inden for erhvervsret og almen virksomhedsrådgivning," siger advokat og partner Søren Vasegaard Andreasen til AdvokatWatch.

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Relaterede

advokatwatch trial

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier