AdvokatWatch

Østjysk advokat: Mellemstore advokatfirmaer rækker ud i vores område

Det mindre advokatfirma Paragraf Advokaterne, som er til stede i flere mindre byer i Østjylland, mærker øget konkurrence i lokalområdet fra mellemstore kontorer i Randers, Aarhus og Silkeborg. Nyt partnerskab skal være med til at modstå presset.

"Onlinemarkedet har fat i en vis del af vores kundegruppe, når det gælder private dokumenter som for eksempel ejendomshandler og testamenter," siger Søren Vasegaard Andreasen, advokat og partner i Paragraf Advokaterne i Østjylland. | Foto: Anders Bach

I Østjylland oplever det mindre advokatfirma Paragraf Advokaterne større konkurrence fra mellemstore advokatfirmaer. Det er en af grundene til, at de to advokater Søren Vasegaard Andreasen og Lars Rieck Sørensen har slået deres forretninger sammen, så de kan modstå presset på lokalområdet.

"Vi kan mærke, at de mellemstore advokatfirmaer i Randers, Aarhus og Silkeborg gerne vil række ud i vores lokalområde inden for erhvervsret og almen virksomhedsrådgivning," siger advokat og partner Søren Vasegaard Andreasen til AdvokatWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Efterårsferien blev skudt i gang med nyheden om, at Horten får ny ledende partner til nytår. Derudover satte undersøgelse fokus på danskernes holdning til lokale advokater, mens afsat kurator fik lov til at bringe Højesteret på banen efter "vidtgående" afgørelse.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier