AdvokatWatch

Intern mail afslører: Familietestamente tæt på konkurs

Den juridiske onlinevirksomhed Familietestamente foretog i november en større fyringsrunde i et forsøg på at undgå en truende konkurs. Det viser intern mail fra direktør og stifter Emma Novak Christensen. AdvokatWatch har talt med 16 tidligere medarbejdere, hvoraf flere står frem og beretter om et tumultarisk forløb i firmaet. (Rettet)

Foto: Ritzau Scanpix/Stine Bidstrup.

(Artikel rettet 27/6 med korrekt antal tidligere medarbejdere, der udtaler sig + opdateret 1. juli med yderligere kommentarer fra Emma Novak Christensen)

Da onlinevirksomheden Familietestamente i slutningen af 2018 lavede en stor fyringsrunde, som betød, at over 25 medarbejdere måtte forlade onlinefirmaet, var det ikke fordi, stifter og direktør Emma Novak Christensen havde fundet ud af, at man kunne optimere arbejdsprocesserne. Hun forklarede ellers over for AdvokatWatch d. 12. juni, at virksomheden var kommet frem til, at man kunne effektivsere, så en person nu kunne lave fem personers arbejde.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Ugen bød på historier om kammeradvokatordningen, iværksættere og historisk stor svindelsag. Den sluttede af med et indblik i det opgør om udbyttesagen, der venter i Højesteret i næste uge.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier