AdvokatWatch

Britiske advokatselskaber kræver flere kvindelige advokater

En række større britiske advokatvirksomheder og banker stiller krav til større kønsdiversitet i et forsøg på at gøre op med gruppen af "hvide midaldrende mænd," der sidder på højt profilerede sager.

Andelen af kvinder i advokatstanden steg med kun 0,4 procentpoints mellem 2017 og 2018. Ifølge organisationen Bar Standards Board, udgør kvinder 37,4 pct. af hele advokatstanden. | Foto: Pexels

I et forsøg på at gøre op med gruppen af "hvide midaldrende mænd," der sidder på højt profilerede sager, er advokatselskaber og banker i Storbritannien begyndt at stille krav til kønsdiversiteten i advokatstanden. Det skriver Financial Times.

Den britiske bank Barclays efterspurgte sidste år en diversitetsstatistik blandt de udvalgte advokatselskaber, som rådgiver banken i forbindelse med lovarbejde. På samme måde kræver Lloyds Banking Group også, at bankens jurister rapporterer en liste over kønsdiversitet og samarbejder med andre virksomheder om mangfoldighedsbegivenheder.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Telefonerne er blevet stille hos boligadvokater

Der bliver solgt færre boliger, og det kan mærkes i advokatkontorerne. ”Heldigvis har jeg ikke et dyrt, forkromet kontor på Kongens Nytorv,” siger Mette Krog med egen forretning i den sjællandske by Borup.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier