AdvokatWatch

Lund Elmer Sandager på jagt efter kvindelige partnere

"Man må gerne være ambitiøs og arbejde meget, men der skal også være tid til at se Oscar spille fodbold klokken 17," lyder det til AdvokatWatch fra advokathusets managing partner. Firmaet har sat sig for at få andelen på 10 procent kvinder i partnerkredsen løftet.

"Vi kommer aldrig til at konkurrere med de meget prestigefyldte advokatkontorer om at rekruttere dem, der ønsker at arbejde solen sort," siger Carsten Brink, managing partner hos Lund Elmer Sandager.

Med blot to kvindelige partnere ud af i alt 20 er det feminine islæt i toppen af advokatfirmaet Lund Elmer Sandager klart underrepræsenteret. Den markante overvægt af mandlige partnere er ikke noget særsyn hos netop Lund Elmer Sandager, men her har man sat sig for at ændre det for at styrke mangfoldigheden og bedre at kunne afspejle samfundet, kunderne og den øvrige omverden.

"Vi forsøger meget aktivt at få flere kvindelige partnere. Det vil vi rigtig gerne. Kvinder tilfører noget, som vi også har brug for. Det er ikke helt ok, som det er nu. Der er rigtig, rigtig mange dygtige, kvindelige jurister derude, og mange har partnerpotentiale," siger managing partner Carsten Brink.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Dommers adfærd på Facebook kom igen i fokus i denne uge, hvor Dansk Folkeparti holdt sommergruppemøde. Derudover fandt historier om blandt andet erhvervsjurister og barselsvilkår vej til spalterne.

Læs også

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier