AdvokatWatch

Dansk Voldgiftsinstitut: Fortsat for få kvinder i international voldgift

Selv om diversitet i international voldgift har været på agendaen i flere år, er der fortsat plads til forbedringer, lyder det fra generalsekretær for Det Danske Voldgiftinstitut. Diversitet var et af hovedemnerne ved den nylig afholdte Copenhagen Arbitration Day.

Foto: Colourbox

Der er stadig for få kvindelige voldgiftsdommere til trods for et øget fokus på diversitet de seneste år ved Det Danske Voldgiftsinstitut, der udpeger dommerne.

Sådan lyder det fra Steffen Pihlblad, Voldgiftinstituttets generalsekretær, i en pressemeddelelse fra instituttet efter afslutningen på konferencen Copenhagen Arbitration Day tidligere på måneden.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Brikkerne er ved at falde på plads i ny national efterforskningsenhed, og i denne uge satte chefanklageren ord på processen. Derudover bød ugen på historier om blandt andet specialistmangel, embedsmænd i retten og DLA Pipers ejendomsambitioner.

Dommerformand afviser behov for øget specialisering i skattesager

Formanden for dommerforeningen mener ikke, at der er nogen grund til at samle skattesager på færre byretter, som skatteadvokater har foreslået. "Jeg synes ikke, at man har belæg for at sige, at ikkespecialisering er udtryk for, at afgørelserne er forkerte," siger han.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier