AdvokatWatch

Efter veloverstået voldgiftsdag i København vender begivenheden tilbage næste år

I sidste uge blev Copenhagen Arbitration Day afholdt for første gang nogensinde, og arrangørerne har allerede besluttet sig for at gentage begivenheden næste år.

Generalsekretær i ICC, Jens Klarskov, på talerstolen, mens Rene Offersen og Steffen Pihlblad lytter ved hans side. | Foto: Ole Haupt

Der var internationale topnavne på programmet i skikkelse af Wendy J. Miles fra det London-baserede advokatfirma Debevoise & Plimpton og den uafhængige voldgiftsmand Alexis Mourre fra Paris, da Copenhagen Arbitration Day i sidste uge blev afholdt for første gang nogensinde.

Mere end 200 deltagere havde fundet vej til de historiske lokaler i den gamle børs, og arrangørerne, Det Internationale Handelskammer og Det Danske Voldgiftsinstitut, har på baggrund af en veloverstået dag besluttet sig for at gentage begivenheden næste år.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der udspillede sig i denne uge et trekantsdrama med historier om, at Kammeradvokaten går efter vækst med ny partner fra Accura, der samtidig har kapret over 20 rådgivere fra Bech-Bruun, som nu går i krig med Kammeradvokaten i spektakulær udbyttesag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier