AdvokatWatch

SDU lancerer kursus i retssagsførelse for embedsmænd

Embedsmænd vil fra efteråret 2019 kunne tage et kursus på Syddansk Universitet, hvor de bliver certificeret til at behandle retssager på vegne af myndigheder.

Københavns Byret. I foråret 2019 ventes et lovforslag vedtaget, der giver embedsmænd mulighed for at repræsentere statslige myndigheder ved domstolene. | Foto: Ritzau Scanpix/Mads Claus Rasmussen

Syddansk Universitet lancerer et nyt kursus for embedsmænd, der arbejder med offentlige retssager, hvor embedsmændene kan "styrke deres kompetencer til håndtering af processen for retssagsførelse i praksis". Det fremgår af en kursusbeskrivelse på universitetets hjemmeside.

"I foråret 2019 ventes et lovforslag vedtaget, der giver embedsmænd mulighed for at repræsentere statslige myndigheder ved domstolene. Tendensen er dog allerede nu, at offentlige myndigheder helt eller delvist hjemtager opgaver, som før har været løst ved private advokater," oplyser universitetet i kursusbeskrivelsen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Dommers adfærd på Facebook kom igen i fokus i denne uge, hvor Dansk Folkeparti holdt sommergruppemøde. Derudover fandt historier om blandt andet erhvervsjurister og barselsvilkår vej til spalterne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier