AdvokatWatch

Djøf: Headhunterne på jagt efter advokater

Antallet af jobtilbud er især steget i advokat- og konsulentbranchen, skriver Djøfbladet. Det gælder ikke længere kun blandt direktører og partnere. Selv studerende modtager i stigende grad henvendelser fra interesserede virksomheder.

Foto: Colourbox

Der er stor aktivitet på arbejdsmarkedet, hvor flere og flere lokkes til at skifte stilling, og det gælder særligt for advokater og i konsulentbranchen, skriver Djøfbladet.

Mens det før i tiden mest var på direktør- eller partnerniveau, man så medarbejdere blive headhuntet, er det nu ifølge Djøf også skiftet til at være eftertragtede studerende, der får et opkald fra en interesseret virksomhed eller advokatkontor med en kontrakt klar efter uddannelsen.

"Det er jo et tegn på, at der er rift om dem, der opleves som rigtig dygtige. Og det har helt sikkert noget at gøre med, at der er højkonjunktur," siger Mette Knudsen, der er rådgivningschef i Djøf, til Djøfbladet.

Antallet af henvendelser til den enkelte medarbejder er ligeledes steget, og flere modtager ifølge Djøf jobtilbud flere gange om måneden. Det sker både fra headhuntere og fra vedkommendes netværk i form af tidligere chefer og kolleger.

Djøf beskriver det som en positiv udvikling, da det kan give medarbejderen mulighed for udvikling og højere løn.

Compliance-jurist: "Vi er blevet de nye rockstjerner"

Eks-advokat i hård kritik af branchen: Glittet facade krakelerer i mødet med virkeligheden

Relaterede

advokatwatch trial

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier