AdvokatWatch

Compliance-jurist: "Vi er blevet de nye rockstjerner"

I kølvandet på øget regulering af finanssektoren og ikke mindst flere store skandaler i de seneste år skruer de nordiske banker op for antallet af finansjurister. Det har givet øget status til medarbejderne og skruet lønniveauet op, skriver Reuters.

Foto: Colourbox

De nordiske storbanker har i de seneste år øget indtaget af finansjurister, eller hvad der ofte betegnes som compliancemedarbejdere.

Det skyldes både, at en øget regulering af sektoren har krævet flere ressourcer hos bankerne for at sikre overholdelse af reglerne, men de mange skandalesager, herunder Danske Banks hvidvasksag, har også haft stor betydning, skriver Reuters.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Advokatfirmaet Storm oplevede heftig bølgegang i 2020, og årsregnskabet skyllede i denne uge i land med alvorlig slagside. Derudover kunne landets virksomheder berette om voksende juridiske afdelinger, mens Bech-Bruun fortalte om nyt life science-initiativ.

Advokater tror på endnu et rekordår i år

Advokatbranchen er kommet relativt flyvende ind i 2021, og derfor forventer branchen at levere endnu en rekordomsætning i år. Det er ikke mindst virksomhedstransaktionerne, der får indtjeningen til at vælte ind i de store firmaer.

Læs også

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier