AdvokatWatch

Analyse: Plesner har oprustet med flest jurister i 2018

Advokatbranchen henter flere nye jurister ind, viser den årlige analyse af branchen fra Økonomisk Ugebrev. Det er Plesner, der har haft den største tilgang af jurister, mens Kammeradvokaten snart runder 300.

Foto: Colourbox

Der er kommet flere jurister til de danske advokathuse i 2018. Det viser den årlige analyse af advokatbranchen fra Økonomisk Ugebrev.

Blandt de 10 advokatfirmaer, der har oplevet den største tilgang af jurister, er der samlet oprustet med 120 nye medarbejdere. Det er Plesner, der har udvidet juristgruppen mest med en fremgang på 19 jurister i forhold til sidste år. Samlet har Plesner nu 228 jurister ansat.

På andenpladsen ligger Lundgrens, der har udvidet staben med 18 nye jurister og er gået fra 55 til 73. Advokatfirmaet startede året med at hente flere partnere fra firmaet Danders & More. Det var blandt andet en del af en større offensiv inden for ejendomsområdet.

Kort tid efter hentede firmaet tre M&A-profiler fra det nu hedengangne Delacour.

Mens både Bech-Bruun og Bruun & Hjejle har oplevet begrænset tilvækst, har Gorrissen Federspiel og Horten begge udvidet forretningen med 17 nye jurister. Horten er blandt andet i gang med opbygningen af et kontor i Aarhus, der startede med fem nye partnere fra det tidligere Delacour og sammenlagt 70 medarbejdere.

Det med afstand største advokatfirma målt på antal jurister er stadig Kammeradvokaten, der står til snart at runde de 300 med 294 jurister i staben. Statens foretrukne advokat har i det forgangne år lagt større afstand til nummer to på listen, Bech-Bruun. Sidste var var der kun et gab på otte medarbejdere, mens det nu er øget til en forskel på 19 jurister mellem det det største og det næststørste advokatfirma.

Køge-advokater Danmarksmestre i at skabe indtægter

Sjællandske advokater slår jyske og fynske konkurrenter på vækst

Partnerexit giver stor tilbagegang for advokatfirmaer

Årets højdespringer: "Vi skal have et sted, der er fedt at være"

Stor regnskabsopgørelse: De største trækker advokatbranchen frem

Flere jurister i toppen af de store virksomheder 

På to år har 13 advokatfirmaer valgt at fusionere: Advokater spår om flere på vej 

 

Mere fra AdvokatWatch

143 advokater sidder tungt på trecifret millionmarked

Knap 150 advokater fordelt på mere end 100 forskellige advokatkontorer sidder i dag på langt størstedelen af millionmarkedet for dødsboer, der behandles som bobestyrerboer. Det betyder meget for min forretning, lyder det blandt andet fra advokat.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier