AdvokatWatch

Årets højdespringer: "Vi skal have et sted, der er fedt at være"

Skov Advokater er vokset mere end alle andre store og mellemstore advokatfirmaer i 2017. Ifølge den ledende partner har det slet ikke været vækst og indtjening, der har været i fokus, men derimod forsøget på at skabe en interessant og positiv arbejdsplads.

Uddelegering af ansvar til unge jurister er ifølge managing partner Torben Bang (th) en af forklaringerne på stor fremgang i Skov Advokater. "De får lynhurtigt et selvstændigt ansvar, og så prøver vi at bakke dem op,” siger han.

Det kom som en overraskelse for managing partner Torben Bang, at Skov Advokater bragede frem i 2017. Firmaet var i en omstillingsfase, og hovedfokus var at skabe en interessant arbejdsplads, der kunne tiltrække en ny generation af skarpe advokater. Det ville tage nogle år, og så ville resultaterne komme, var forventningen. Men indsatsen for den gode stemning har givet ekspres-resultater og gjort Skov Advokater til den suveræne højdespringer i AdvokatWatch’ opgørelse af regnskaberne for landets 50 største advokatfirmaer.

"Vi har ikke fokuseret på indtjeningen direkte. Vi har stået med en opgave, hvor vi på fornuftig vis skulle have implementeret et generationsskifte. Vi lavede en strategi og sagde, at hvis vi skal have de nye, unge, dygtige hoveder til her, så skal vi starte med at leve en virksomhed, som er fed at møde på arbejde på, og hvor folk har det godt med hinanden," siger Torben Bang.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der kom politisk fokus på uklar advokatregning i stort anlagt erstatningssag mod Bech-Bruun i denne uge, der også bød på historier om blandt andet advokatbranchens ledelseshovedbrud og specialistområdet for sager om børnebortførelser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier