AdvokatWatch

Fra vicedirektør til lokal advokat: ”Det er sjovt at have sin egen forretning”

Efter at have siddet i en stilling som vicedirektør besluttede Eva Meiling i 2012 at starte op som selvstændig advokat hjemme på køkkenbordet.

”På papiret er der mere frihed, men ikke i virkeligheden. Jeg arbejder mere i dag, end jeg gjorde da jeg var vicedirektør,” siger Eva Meiling.

Da Erhvervs- og Selskabsstyrelsen i 2012 blev sammenlagt med en række andre styrelser, stod advokat Eva Meiling uden job.

Hun havde arbejdet i styrelsen siden 2006 og stoppede, mens hun sad i en stilling som vicedirektør. Eva Meiling skulle nu til finde ud af, hvad hun ville bruge sin tid på.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Advokatfirmaet Storm oplevede heftig bølgegang i 2020, og årsregnskabet skyllede i denne uge i land med alvorlig slagside. Derudover kunne landets virksomheder berette om voksende juridiske afdelinger, mens Bech-Bruun fortalte om nyt life science-initiativ.

Advokater tror på endnu et rekordår i år

Advokatbranchen er kommet relativt flyvende ind i 2021, og derfor forventer branchen at levere endnu en rekordomsætning i år. Det er ikke mindst virksomhedstransaktionerne, der får indtjeningen til at vælte ind i de store firmaer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier