AdvokatWatch

"Omhu, ydmyghed, etisk retningssans, flid og tilgængelighed er nu aldrig gået af mode"

MIDTVEJSSTATUS: Christian Lundgren, partner og M&A-advokat hos Kromann Reumert, sætter ord på årets første halvår i advokatbranchen og ser ind i det næste. Han tilbringer sommeren med sin familie på safari i Afrika.

Foto: Kromann Reumert, PR

Hvad ser du som branchens største begivenhed i årets første halvår?

"Jeg kan ikke pege på én begivenhed, som har været den største for branchen som helhed, men for eksempel har GDPR, som trådte i kraft i maj måned, været et enormt fokusområde for mange virksomheder og dermed også for vores branche. Generelt set er "compliance & regulatory" et stadigt større forretningsområde for branchen. Sådan set ikke er noget nyt, at advokater beskæftiger sig med overholdelse af regler (!), men reguleringen er blevet væsentlig mere kompleks og konsekvenserne af at træde ved siden af er potentielt betydelige. Som sådan kan du måske udnævne Cambridge Analytical-skandalen til at være en af de største begivenheder også for vores branche, for den satte virkelig fokus på, hvilken regulering vi har (og ikke har), og hvordan vi alle kan komme til kort over for teknologien, markedskræfterne og vores egne daglige rutiner.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der udspillede sig i denne uge et trekantsdrama med historier om, at Kammeradvokaten går efter vækst med ny partner fra Accura, der samtidig har kapret over 20 rådgivere fra Bech-Bruun, som nu går i krig med Kammeradvokaten i spektakulær udbyttesag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier