AdvokatWatch

HK-advokat sætter fokus på seksuel chikane på arbejdsmarkedet

KARRIEREVEJEN: Maria Elisabeth Reimer Rasmussen er netop skiftet fra at være procederende advokat til at være ph.d.-studerende med fokus på sexchikane på arbejdspladsen. Selvom hun glæder sig til at dykke ned i ét emne, kommer hun til at savne det adrenalinkick, det giver at stå i retten.

Hvad optager dig mest lige nu?

"Jeg er netop skiftet fra en stilling som advokat i LO til en stilling som advokat i HK, så lige nu er der mange nye kolleger, samarbejdspartnere, sagsgange og processer, som jeg skal lære at kende. Stillingsskiftet fra LO til HK betyder en pause fra tilværelsen som procederende advokat, da jeg i HK er blevet ansat med henblik på at skrive en ph.d. om seksuel chikane på arbejdsmarkedet. Det næste stykke tid vil jeg derfor primært være optaget af at udarbejde projektbeskrivelse og skaffe finansiering til projektet. Det er et markant skift at gå fra at være procederende advokat til at være ph.d.-studerende, men jeg glæder mig til i højere grad at have mulighed for at dyrke og fordybe mig i et enkelt emne. Selvom jeg også er overbevist om, at jeg af og til vil komme til at savne det adrenalinkick, det giver at stå i retten."

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Autoriserede bobestyrer kan se frem til mere konkurrence, og derfor stiller AdvokatWatch skarpt på det lukrative marked. Derudover bød ugen på historier om Accuras vokseværk og revisionsfirmas indtog på advokatmarkedet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier