AdvokatWatch

Advokatsamfundet: Et tilsyn kan altid gøres bedre

Justitsministerens udspil med et skærpet tilsyn af advokaterne bliver taget vel imod af Advokatsamfundet, der ikke ser de nye initiativer som en kritik af det hidtidige tilsyn, lyder det fra generalsekretær Torben Jensen.

Foto: Advokatsamfundet

Mandagens udspil fra justitsminister Søren Pape Poulsen (K) om øget kontrol af advokater og flere sanktionsmuligheder over for brodne kar er på mange måder en fjer i hatten for Advokatsamfundet. Det mener generalsekretær Torben Jensen, der generelt ser positivt på udspillet, der består af ti initiativer herunder nogle som Advokatsamfundet selv har været med til at foreslå. Det fortæller han til AdvokatWatch.

"Vi mener, at der er nogle områder, hvor der kan være behov for at få nogle flere redskaber i tilsynet," siger han og peger blandt andet på punktet om adgang til informationer hos de offentlige myndigheder som anklagemyndigheden, domstolene, politiet eller skat.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der kom politisk fokus på uklar advokatregning i stort anlagt erstatningssag mod Bech-Bruun i denne uge, der også bød på historier om blandt andet advokatbranchens ledelseshovedbrud og specialistområdet for sager om børnebortførelser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier