AdvokatWatch

Headhunter: Unge advokater vil have fleksibilitet

Flere advokater efterspørger fleksible arbejdstider, lyder det fra headhunter Troels Gjerrild fra Odgers Berndtson, der forudser et stigende antal "worklife-balance-ordninger" i advokatbranchen.

Foto: /Ritzau/Scanpix/Erik Refner

Der skal være plads til både familieliv og karriereambitioner i advokatbranchen. Det er ifølge K-News ved at gå op for flere advokatfirmaer, der nu tilbyder mere fleksibilitet i arbejdet.

Og fleksibilitet er efterspurgt blandt unge advokater, lyder det fra Troels Gjerrild, der er managing partner i headhunterfirmaet Odgers Berndtson. Han oplever blandt andet, at kandidater spørger ind til arbejdstiden i forbindelse med jobsøgning.

”Der er rift om talentfulde unge, og de bliver allerede håndplukket, når de går på universitet. De efterspørger i stigende grad fleksibilitet, og det bliver advokatfirmaerne tvunget til at imødekomme,” siger han til K-News.

Blandt andet kan headhunteren melde om en stigende tendens til, at advokatbranchen tilbyder sine medarbejdere orlov i et par måneder for at lade batterierne op.

Ifølge headhunteren har advokatbranchen endnu kun set toppen af isbjerget, hvad fleksible ordninger som hjemmearbejde, orlov og kortere arbejdsuger angår.

Advokat droppede partnersporet: ”Hvem kan man spejle sig i på de store kontorer og sige, at de har et godt liv?" 

Bech-Bruun vil holde på advokater med nyt karrierespor

Advokat om karriereskift til selvstændig: Det er den ultimative frihed 

Mere fra AdvokatWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier