AdvokatWatch

Bech-Bruun vil holde på advokater med nyt karrierespor

Flere advokathuse har i længere tid haft alternative karrieremuligheder ved siden af partnersporet. Nu er Bech-Bruun fulgt med i et forsøg på at holde på flere senioradvokater, lyder det fra adm. direktør Christian Ejvin Andersen.

Bech-Bruun har oprettet et alternativ til partnersporet for at holde på de meget erfarne senioradvokater, fortæller adm. direktør Christian Ejvin Andersen. | Foto: Bech-Bruun PR

Karrieremulighederne uden for det klassiske partnerspor har mildest talt været pauvre hos et af Danmarks største advokathuse Bech-Bruun. Derfor har flere advokater uden partnerdrømme eller mulighed for at blive partner også oplevet at blive sat skakmat rent karrieremæssigt.

Det skal et nyt tiltag og ledelseslag i advokathuset nu dæmme op for, fortæller adm. direktør i Bech-Bruun, Christian Ejvin Andersen, til AdvokatWatch. Dermed følger advokathuset i hælene på flere andre store kontorer i kampen om at holde på medarbejderne.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Telefonerne er blevet stille hos boligadvokater

Der bliver solgt færre boliger, og det kan mærkes i advokatkontorerne. ”Heldigvis har jeg ikke et dyrt, forkromet kontor på Kongens Nytorv,” siger Mette Krog med egen forretning i den sjællandske by Borup.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier