AdvokatWatch

Bruun & Hjejle-formand: Svært at gøre advokatbestyrelser spændende for andre

Eksterne bestyrelsesmedlemmer vil være et plus, men det kan blive svært for advokatfirmaer at tiltrække dem, vurderer Bruun & Hjejles bestyrelsesformand.

Bestyrelsesformand Mogens Thorninger fra Bruun & Hjejle er tilhænger af at få andre typer erhvervsfolk i advokatfirmaers bestyrelser, men tvivler på, at det er interessant nok | Foto: Ritzau Scanpix/Simon Skipper

Advokatfirmaers bestyrelser er så sammentømrede og prægede af partnernes ejerinteresser, at det kan være svært at gøre det interessant for andre erhvervsfolk at sidde i dem.

Sådan lyder det fra Bruun & Hjejles bestyrelsesformand Mogens Thorninger, efter at flere bestyrelsesformænd fra advokatfirmaer og Danske Advokater har erklæret sig som tilhængere af, at der åbnes for eksterne bestyrelsesmedlemmer i danske advokatbestyrelser.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

Fond med advokater i spidsen har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Advokatguiden ansætter ny direktør

Den nordiske platform Advokatguiden, der giver mulighed for at sammenligne advokater, har fået ny direktør. Firmaet sigter nu efter international udrulning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier