AdvokatWatch

Klar Advokater går efter at blive virksomhedernes favorit

Der er et hul i markedet, mener stifterne af Klar Advokater, der er opbygget af tre udbrydere fra Bruun & Hjejle og Plesner. Nu går advokaterne efter at løse opgaver for de store virksomheders juridiske afdelinger.

Klar Advokater går efter at løse de store virksomheders løbende sager. Firmaet holder i dag til bag Christiansborg i København, men flytter senere i februar ind i større lokaler i Nordhavn. | Foto: KLar Advokater

Landets store virksomheder har brug for advokater, der giver de mindre prestigefyldte sager fuld opmærksomhed. Det er forretningstilgangen hos Klar Advokater, der går benhårdt efter at blive inhouse-juristernes foretrukne partner på sager, der ellers risikerer at lande mellem stolene på de store advokatkontorer.

”Tidligere var der en tendens til, at meget store virksomheder alene benyttede sig af store advokatfirmaer til stort og småt. Jeg tror, mange store virksomheder har haft den oplevelse, at deres mindre prestigefyldte projekter, altså det der ikke havde karakter af børsnoteringer eller overtagelse af andre virksomheder, blev placeret hos junior-jurister i de store advokatfirmaer og derfor ikke fik en optimal behandling. Det er et hul – når nogle ikke helt får det, de gerne vil have, er der plads i markedet,” siger Peter Kierkegaard, partner og medstifter af Klar Advokater.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Jagt på insolvensadvokater når nye højder

Flere virksomheder går konkurs, og antallet af jobannoncer rettet mod advokater med speciale i insolvens og rekonstruktion har de seneste måneder været på rekordhøjt niveau.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier