AdvokatWatch

Advokat og lektor til jurastuderende: Fokuser på jeres studie

KOMMENTAR: De studerende skal tage ansvaret for at få en god uddannelse i stedet for at tænke på image.

Advokat Kristian Strandberg Dreyer sender en opfordring til de jurastuderende om at stramme op og fokusere på deres studier i stedet for at arbejde. | Foto: PR

Flere medier har i den seneste tid bragt artikler om stressede jurastuderende, og Djøf Studerendes formand har i den anledning opfordret advokatbranchen til ikke blot at fokusere på karakterer. Her føler jeg behov for at deltage i debatten - med risiko for at fremstå som en gammel gnaven advokat, hvilket imidlertid slet ikke er min intention.

Ved siden af mit job som advokat er jeg ansat på Det Juridiske Fakultet som ekstern lektor, og har i en årrække også konstateret, at de studerende er stressede, og ikke møder velforberedte op til undervisningen. At de studerende har stress, er et faktum, og skal anerkendes og tages alvorligt. Men de studerende bærer selv en stor del af ansvaret herfor.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der udspillede sig i denne uge et trekantsdrama med historier om, at Kammeradvokaten går efter vækst med ny partner fra Accura, der samtidig har kapret over 20 rådgivere fra Bech-Bruun, som nu går i krig med Kammeradvokaten i spektakulær udbyttesag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier