AdvokatWatch

Danske Advokaters formand efter teknologi-gravearbejde: Revolutionen er ikke lige om hjørnet

Ny teknologi vil forandre advokatfirmaerne, men højteknologiske løsninger, der vil ramme branchen som en tyfon, er ikke på radaren, lyder det fra Danske Advokaters formand efter større udvalgsarbejde.

Ifølge Lotte Eskesen, formand for Danske Advokater, tyder et udvalgsarbejde på, at der endnu ikke er udsigt til, at nye teknologiske løsninger for alvor vil ramme branchen. "Vores konklusion er, at når vi taler kunstig intelligens og mere avancerede teknologier, så er man der ikke endnu," siger hun.

Advokatbranchen vil i de kommende år få gavn af software, der kan løse mange hverdagsopgaver, men de avancerede løsninger, der for alvor kan vende branchen på hovedet, er endnu ikke på banen. Det er en af hovedkonklusionerne i brancheorganisationen Danske Advokater, efter at et udvalg har undersøgt ny teknologis betydning for branchen.

”Vores konklusion er, at når vi taler kunstig intelligens og mere avancerede teknologier, så er man der ikke endnu. Alle taler om det, og der er masser af tilbud om automatisering af arbejdsgange, men de løsninger, der virkelig er baseret på kunstig intelligens, er der ikke endnu,” siger Lotte Eskesen, formand for Danske Advokater og tovholder på organisationens teknologi-udvalg, der for nylig har fremlagt konklusionerne af længere tids research og drøftelser om teknologiens effekter på branchen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier