AdvokatWatch

Klare krav til advokater fra landets største virksomheder: Specialistviden, nærvær og tempo

Advokater skal være stjernespecialister, investere tid i virksomheden og levere topkvalitet på rekordtid. Det er nogle af hovedkravene fra en række af landets største virksomheder, viser en AdvokatWatch-rundspørge.

Specialekspertise, nærvær og gode personlige relationer. Det er nogle af hovedkravene fra store virksomheder til advokater i en rundspørge, AdvokatWatch har gennemført, blandt andet hos enzymkoncernen Chr. Hansen og juridisk direktør Winnie Bügel. | Foto: Chr. Hansen PR

TEMA: Hvad mener virksomhederne om advokatfirmaer? AdvokatWatch har spurgt chefjurister i nogle af landets største virksomheder.

Hvis advokatfirmaer vil have opgaver hos landets største virksomheder, skal de være superstjerner på deres specialområder, levere topkvalitet med kort deadline og være nærværende og engagerede i virksomhedens særlige behov. Det er de klare meldinger fra en række store koncerner i en interviewrunde, AdvokatWatch har gennemført.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Den længe ventede beretning fra Minkkommissionen løb med rampelyset, men ugen bød også på historier om blandt andet nye advokatetiske regler, et tørlagt marked for børsnoteringer og en ny udbudslov.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier