AdvokatWatch

Københavnsk advokatfirma jagter partnere til ny satsning

Uagtet coronaudbrud vil det mindre advokatkontor BKH Law udvide butikken. Firmaet skal dog navigere i sælgers marked i jagten på nye profiler, der skal sætte skub i satsning på insolvens.

Søren Brinkmann, Jesper Kronborg og Karsten Thomas Henriksen, der har en fælles fortid i advokatfirmaet Magnusson, grundlagde BKH Law i 2016. | Foto: Essencius

Advokatfirmaet BKH Law har indledt jagten på endnu flere partnere, efter firmaet for første gang har udvidet ejerkredsen som led i en satsning på insolvens, der skal supplere den eksisterende forretning.

"Vores mål inden for en ret kort årrække er at få mere kritisk masse, og vi bliver nødt til at starte på partnerniveau for at have et forretningsmæssigt grundlag til at understøtte væksten i form af nye ansatte," siger Søren Brinkmann, advokat og partner i BKH Law, til AdvokatWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der kom politisk fokus på uklar advokatregning i stort anlagt erstatningssag mod Bech-Bruun i denne uge, der også bød på historier om blandt andet advokatbranchens ledelseshovedbrud og specialistområdet for sager om børnebortførelser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier