AdvokatWatch

Københavnsk advokatfirma jagter partnere til ny satsning

Uagtet coronaudbrud vil det mindre advokatkontor BKH Law udvide butikken. Firmaet skal dog navigere i sælgers marked i jagten på nye profiler, der skal sætte skub i satsning på insolvens.

Søren Brinkmann, Jesper Kronborg og Karsten Thomas Henriksen, der har en fælles fortid i advokatfirmaet Magnusson, grundlagde BKH Law i 2016. | Foto: Essencius

Advokatfirmaet BKH Law har indledt jagten på endnu flere partnere, efter firmaet for første gang har udvidet ejerkredsen som led i en satsning på insolvens, der skal supplere den eksisterende forretning.

"Vores mål inden for en ret kort årrække er at få mere kritisk masse, og vi bliver nødt til at starte på partnerniveau for at have et forretningsmæssigt grundlag til at understøtte væksten i form af nye ansatte," siger Søren Brinkmann, advokat og partner i BKH Law, til AdvokatWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Kammeradvokatens topchef Jens Bødtcher-Hansen håber på ro omkring den ombruste kammeradvokatordning, sagde han i ugens løb. Derudover bød ugen på historier om blandt andet udfordringer med at få møderet for landsret.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier