Internationalt finanshus går efter danske M&A-sager

Den internationale investeringsbank Alantra er klar til at rykke på det danske marked med nyt kontor i København og ny mand i spidsen til at drive det.
Foto: Google
Foto: Google

Danske M&A-advokater kan i stigende grad komme til at møde internationale finansielle rådgivere i forbindelse med danske virksomhedshandler. Globale Alantra intensiverer nu sin tilstedeværelse på det danske marked med et nyt kontor i København, som skal drives af den tidligere Carnegie-profil Sebastian Hougaard. 

Det skriver nichemediet Insidebusiness. Ifølge mediet har flere finansielle aktører vist interesse for det danske marked for virksomhedshandler de seneste år, blandt andet har Goldman Sachs også for nylig slået sig ned i Danmark. Alantra vil udnytte det momentum, der er skabt med en række opgaver i Danmark den seneste tid. Blandt andet har firmaet været med som rådgiver i forbindelse med salget af den jyske virksomhed Caljan. 

"Alantra har en rigtig stærk track record og pipeline, selv om de danske aktiviteter har været styret fra Stockholm. Nu får vi arme og ben på jorden herhjemme, så vi kan komme tættere på kunderne. Vi har i forvejen snor i mange af de nordiske og udenlandske ejere, men vi vil gerne knytte endnu tættere bånd til de danske aktører," forklarer Sebastian Hougaard, som for tre måneder siden skiftede til Alantra, hvor han skal opbygge et nyt M&A-hold på fem til ti personer.

Globalt M&A-rådgivningshus slår sig ned i Danmark 

M&A-rådgivere øger overskuddet

Christian Lundgren: Succes er 90 pct. hårdt arbejde 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også