AdvokatWatch

Internationalt finanshus går efter danske M&A-sager

Den internationale investeringsbank Alantra er klar til at rykke på det danske marked med nyt kontor i København og ny mand i spidsen til at drive det.

Foto: Google

Danske M&A-advokater kan i stigende grad komme til at møde internationale finansielle rådgivere i forbindelse med danske virksomhedshandler. Globale Alantra intensiverer nu sin tilstedeværelse på det danske marked med et nyt kontor i København, som skal drives af den tidligere Carnegie-profil Sebastian Hougaard. 

Det skriver nichemediet Insidebusiness. Ifølge mediet har flere finansielle aktører vist interesse for det danske marked for virksomhedshandler de seneste år, blandt andet har Goldman Sachs også for nylig slået sig ned i Danmark. Alantra vil udnytte det momentum, der er skabt med en række opgaver i Danmark den seneste tid. Blandt andet har firmaet været med som rådgiver i forbindelse med salget af den jyske virksomhed Caljan. 

"Alantra har en rigtig stærk track record og pipeline, selv om de danske aktiviteter har været styret fra Stockholm. Nu får vi arme og ben på jorden herhjemme, så vi kan komme tættere på kunderne. Vi har i forvejen snor i mange af de nordiske og udenlandske ejere, men vi vil gerne knytte endnu tættere bånd til de danske aktører," forklarer Sebastian Hougaard, som for tre måneder siden skiftede til Alantra, hvor han skal opbygge et nyt M&A-hold på fem til ti personer.

Globalt M&A-rådgivningshus slår sig ned i Danmark 

M&A-rådgivere øger overskuddet

Christian Lundgren: Succes er 90 pct. hårdt arbejde 

Mere fra AdvokatWatch

Medstifter af nyt advokatkontor har flere jern i ilden

Stine Dahl har sat sig for at banke en advokatforretning op, som på sigt skal vokse sig større. Ved siden af er hun konsulent, direktør og medejer af et marketingbureau og podcaster. Men det kan sagtens lade sig gøre, siger advokaten, der har tre børn.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier