AdvokatWatch

Køge-firmaer splitter op efter kortvarigt ægteskab: "Det var ikke det, vi ønskede"

I næste uge er medarbejderne i advokatfirmaet Nørregaard Mieritz tilbage i velkendte rammer på torvet i Køge efter en mislykket fusion med Dreiststorgaard. Otte måneder varede ægteskabet. Nørregaard Mieritz vender retur med en halveret medarbejderstab.

Advokaterne i Nørregaard Mieritz vender hjem til torvet i Køge efter mislykket fusion med lokale Dreiststorgaard. | Foto: Kenneth Meyer

Det skulle "fremtidssikre" det ene firma og give det andet "en masse muligheder". Men ingen af delene blev til noget, og nu er samarbejdet mellem advokatfirmaerne Dreiststorgaard og Nørregaard Mieritz, der slog pjalterne sammen i Køge tidligere i år, slut.

I en kortfattet meddelelse skriver parterne, at de pr. 1. november 2019 i fællesskab har besluttet at adskille kontorerne igen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Advokatfirmaet Storm oplevede heftig bølgegang i 2020, og årsregnskabet skyllede i denne uge i land med alvorlig slagside. Derudover kunne landets virksomheder berette om voksende juridiske afdelinger, mens Bech-Bruun fortalte om nyt life science-initiativ.

Advokater tror på endnu et rekordår i år

Advokatbranchen er kommet relativt flyvende ind i 2021, og derfor forventer branchen at levere endnu en rekordomsætning i år. Det er ikke mindst virksomhedstransaktionerne, der får indtjeningen til at vælte ind i de store firmaer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier