AdvokatWatch

Partner om fusion med Dreiststorgaard: "Vi tager et kvantespring ind i fremtiden"

For de to partnere i Nørregaard Mieritz betyder dagens nyhed om fusion med Dreiststorgaard også en tilbagevenden til et advokatfirma, som de begge tidligere forladt. Vi har været ude at skabe os nogle erfaringer, som gør, at vi kommer styrket tilbage, fortæller partner Jeppe Nørregaard til AdvokatWatch.

Jeppe Nørregaard bliver fra 1. marts en del af Dreiststorgaard, når advokatfirmaet Nørregaard Mieritz fusionerer med det. Foto: PR. | Foto: PR.

Det var et spørgsmål om at vokse organisk med alt, hvad det indebærer, eller at fusionere sig større og ad den vej få flere muskler. Sådan beskriver Jeppe Nørregaard, partner og medstifter af Nørregaard Mieritz beslutningen om at fusionere med "konkollegerne" fra Dreiststorgaard.

"Sammen vil vi kunne løfte os et markant niveau højere. Vi tager med den nye udvikling et kvantespring ind i fremtiden og ser en masse muligheder," siger han i et interview med AdvokatWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Kammeradvokatens topchef Jens Bødtcher-Hansen håber på ro omkring den ombruste kammeradvokatordning, sagde han i ugens løb. Derudover bød ugen på historier om blandt andet udfordringer med at få møderet for landsret.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier