Partner om fusion med Dreiststorgaard: "Vi tager et kvantespring ind i fremtiden"

For de to partnere i Nørregaard Mieritz betyder dagens nyhed om fusion med Dreiststorgaard også en tilbagevenden til et advokatfirma, som de begge tidligere forladt. Vi har været ude at skabe os nogle erfaringer, som gør, at vi kommer styrket tilbage, fortæller partner Jeppe Nørregaard til AdvokatWatch.
Jeppe Nørregaard bliver fra 1. marts en del af Dreiststorgaard, når advokatfirmaet Nørregaard Mieritz fusionerer med det. Foto: PR. | Foto: PR.
Jeppe Nørregaard bliver fra 1. marts en del af Dreiststorgaard, når advokatfirmaet Nørregaard Mieritz fusionerer med det. Foto: PR. | Foto: PR.

Det var et spørgsmål om at vokse organisk med alt, hvad det indebærer, eller at fusionere sig større og ad den vej få flere muskler. Sådan beskriver Jeppe Nørregaard, partner og medstifter af Nørregaard Mieritz beslutningen om at fusionere med "konkollegerne" fra Dreiststorgaard.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
!
!
Skal indeholde mindst 6 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Troels Tuxen, partner hos Bech-Bruun, har som kurator allieret sig med kapitalfond i sagen, hvor Christian Stadil, hans far og en tidligere direktør i familiens konkursramte rederi er blevet sagsøgt. | Foto: Pr / Bech-bruun

Ugens bedste historier på AdvokatWatch