AdvokatWatch

Energi bliver en del af Lundgrens' kerneforretning

Efter at have bistået en klient med en handel på 12 milliarder kroner er flere klienter og opgaver begyndt at strømme ind i afdelingen for energi og forsyningsret, lyder det fra Lundgrens' managing partner.

Foto: Magnus Holm

Efter at Lundgrens har rådgivet på en transaktion til en værdi på over 12 milliarder kroner har området energi og forsyningsret taget fart. Advokatfirmaets kerneforretning har tidligere været identificeret som fast ejendom, M&A og proces, men nu bliver energiret en del af mikset.

"Vi har haft en meget stor transaktion, som har bragt os et kvantespring frem. Via den her transaktion har vi fået et helt særligt ry på markedet, og dermed har vi fået en stigende efterspørgsel fra klienter end tidligere," siger Thomas Stampe, managing partner i Lundgrens, til AdvokatWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der kan godt ryge en finke af panden, lød det fra advokat Mette Grith Stage i en uge, hvor spalterne blandt andet var fyldt med historier om en hård tone ved retterne, en afklapsning til Njord i dommerklagesag og en brugerlussing til Tinglysningsretten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier