AdvokatWatch

Bech-Bruun vil have faste udstationeringer i Asien og USA

Vedvarende energi er et globalt marked for advokatfirmaet Bech-Bruun, der oplever en stigende efterspørgsel på området. Det får nu advokathuset til at fokusere på at placere faste medarbejdere specialiseret i energi i USA og Asien.

Foto: /Ritzau Scanpix/AP/Mark Lennihan/

I september 2018 fulgte advokatfirmaet Bech-Bruun med storkunden Copenhagen Infrastructure Partners (CIP) til New York og etablerede kontor i den amerikanske storby. CIP vandt en stor ordre i Massachusetts sidste år, og det har også været godt nyt for Bech-Bruun, der har haft et stigende antal arbejdsopgaver på New York-kontoret.

Men det har også lokket flere udenlandske klienter ind i det danske advokathus, og det betyder nu, at Bech-Bruun vil til at finde faste medarbejdere, der kan være udstationeret – ikke kun i New York, men også i Taiwan og Japan, hvor et stigende antal juridiske opgaver med vedvarende energi dukker op.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der kan godt ryge en finke af panden, lød det fra advokat Mette Grith Stage i en uge, hvor spalterne blandt andet var fyldt med historier om en hård tone ved retterne, en afklapsning til Njord i dommerklagesag og en brugerlussing til Tinglysningsretten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier