AdvokatWatch

Magnusson rykker ind på vedvarende energi

Magnusson i Danmark vil også have del i løjerne på det hastigt voksende forretningsområde for vedvarende energi, som flere danske advokatkontorer allerede har sat alle sejl ind på. Ny partner fra Rambøll skal bane vejen ind på markedet.

Nikolaj Juhl Hansen, partner og indehaver af Magnusson Denmark. | Foto: Dan Nielsen

Vedvarende energi er blevet et særdeles attraktivt forretningsområde for advokater, og nu smider den danske afdeling af advokatfirmaet Magnusson også et lod i puljen for at få del i den lovende forretning.

Det sker med ansættelsen af Andreas Johannes Hammer, der skal stå i spidsen for energi og infrastruktur. Den 40-årige advokat kommer til fra Rambøll og får titel af partner. Han får dog ikke en ejerandel i selskabet, som ejes ligeligt af Nikolaj Juhl Hansen og Sam Jalaei.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

Fond med advokater i spidsen har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Advokatguiden ansætter ny direktør

Den nordiske platform Advokatguiden, der giver mulighed for at sammenligne advokater, har fået ny direktør. Firmaet sigter nu efter international udrulning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier