AdvokatWatch

Jurastuderende åbner klagefirma

To jurastuderende fra Syddansk Universitet står bag nyt firma, som skal hjælpe folk med at klage over p-bøder. Forretningsmodellen bygger på samme no cure no pay-princip, som man kender fra flybranchen, hvor flere klagefirmaer slår sig op på at skaffe erstatning til folk ramt af forsinkede eller aflyste fly.

To jurastuderende fra Syddansk Universitet har netop etableret firmaet Jur Nordica, der står bag parkeringsafgift.dk. | Foto: Jens Dresling

Besværlig sagsbehandling og trusler om inkasso får mange danskere til at give op på forhånd, når de har fået en ufortjent p-bøde. Men det skal være slut nu, mener to jurastuderende fra Syddansk Universitet, som netop har etableret firmaet Jur Nordica, der står bag parkeringsafgift.dk.

"Vi mener, at alle har ret til at få deres ret – uanset hvor lille sagen er, og også selv om de ikke kender lovgivningen," siger den 25-årige Stefan Hühne, som har startet firmaet sammen med den jævnaldrende Sarah Christoffersen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

143 advokater sidder tungt på trecifret millionmarked

Knap 150 advokater fordelt på mere end 100 forskellige advokatkontorer sidder i dag på langt størstedelen af millionmarkedet for dødsboer, der behandles som bobestyrerboer. Det betyder meget for min forretning, lyder det blandt andet fra advokat.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier