AdvokatWatch

Gangsted-Rasmussen sætter tidligere pilot i spidsen for ny luftfartssatsning

Flyforsinkelser og retshjælpsselskaber har fået Gangsted-Rasmussen til at skrue op for ressourcerne inden for luftfartsjura. "Målsætningen er at blive et af de førende," siger advokat og tidligere pilot, der står i spidsen for den nye strategi, til AdvokatWatch.

"Mange advokatfirmaer har oplevet at stifte bekendtskab med tvister omkring flyforsinkelser. Det har helt klart været en af de primære drivere for ønsket om den øgede ekspertise til luftfartsområdet, så man kan levere det, klienterne har brug for," siger Henning Romme-Mølby, der er ny associeret partner hos advokatfirmaet Gangsted-Rasmussen. | Foto: Gangsted-Rasmussen / PR

Stadigt flere såkaldte retshjælpsselskaber tager passagerers parti i forbindelse med flyforsinkelser, og det har fået flere flyselskaber til at søge advokatbistand, når sagerne ender i tvister og retsopgør.

En tendens, Gangsted-Rasmussen nu vil forsøge at imødekomme med et nyt sats og mere intensivt fokus på luftfartsområdet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Dommers adfærd på Facebook kom igen i fokus i denne uge, hvor Dansk Folkeparti holdt sommergruppemøde. Derudover fandt historier om blandt andet erhvervsjurister og barselsvilkår vej til spalterne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier