AdvokatWatch

Sirius igen i offensiven – henter afdeling fra københavnsk advokatkontor

Sirius Advokater opruster på ansættelsesret, når tre advokater, heraf to partnere, fra årsskiftet forlader Elmer Advokater for at blive en del af advokatfirmaet, der for nylig fik massiv tilgang fra DLA Piper. Åbenbare profiler, som Sirius længe har haft i kikkerten, lyder det fra stifter Pernille Backhausen. Hos Elmer er meldingen, at tiden må vise, om profilerne skal erstattes.

Sirius-stifter Pernille Backhausen (midt) flankeret af sine kommende kolleger fra Elmer Advokater samt to nuværende partnere i Sirius Advokaters afdeling for ansættelsesret, der fra årsskiftet vil være fuldt udbygget med 13 jurister. | Foto: Dorthe Kiær Birkmann

Ved årsskiftet kan Sirius Advokater kalde sin afdeling for arbejds- og ansættelsesret for fuldt udbygget, når tre advokater fra Elmer Advokater støder til det hastigt voksende hold på Dampfærgevej i København.

Det drejer sig om partnerne Peter Breum og Jacob Goldschmidt samt advokat Marc Stounberg, der udgør den tilsvarende afdeling i Elmer, og som pr. 1. januar 2020 tager forretningen med til Sirius.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Telefonerne er blevet stille hos boligadvokater

Der bliver solgt færre boliger, og det kan mærkes i advokatkontorerne. ”Heldigvis har jeg ikke et dyrt, forkromet kontor på Kongens Nytorv,” siger Mette Krog med egen forretning i den sjællandske by Borup.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier