AdvokatWatch

Sirius igen i offensiven – henter afdeling fra københavnsk advokatkontor

Sirius Advokater opruster på ansættelsesret, når tre advokater, heraf to partnere, fra årsskiftet forlader Elmer Advokater for at blive en del af advokatfirmaet, der for nylig fik massiv tilgang fra DLA Piper. Åbenbare profiler, som Sirius længe har haft i kikkerten, lyder det fra stifter Pernille Backhausen. Hos Elmer er meldingen, at tiden må vise, om profilerne skal erstattes.

Sirius-stifter Pernille Backhausen (midt) flankeret af sine kommende kolleger fra Elmer Advokater samt to nuværende partnere i Sirius Advokaters afdeling for ansættelsesret, der fra årsskiftet vil være fuldt udbygget med 13 jurister. | Foto: Dorthe Kiær Birkmann

Ved årsskiftet kan Sirius Advokater kalde sin afdeling for arbejds- og ansættelsesret for fuldt udbygget, når tre advokater fra Elmer Advokater støder til det hastigt voksende hold på Dampfærgevej i København.

Det drejer sig om partnerne Peter Breum og Jacob Goldschmidt samt advokat Marc Stounberg, der udgør den tilsvarende afdeling i Elmer, og som pr. 1. januar 2020 tager forretningen med til Sirius.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Advokatfuldmægtig udvikler app med barndomsven

Det skal gøres lettere at blive mindet om de frister, man som virksomhed har i forhold til indberetning af skat og årsregnskaber. Det er formålet med en app, som juristen Mansour Bandri og konsulenten Resat Durmisi har udviklet.

Tredjepartsfinansiering af danske retsopgør vækker skepsis

Udenlandske investorer har planer om at investere millionbeløb i danske retsopgør, som de egentlig ikke har part i. De håber på et afkast og mener, de hjælper andre med at få retfærdighed. Andre mener, de snarere er gribbe, der vil profitere på andres ulykke.

IP-rådgiver skifter ud på direktørpost

Tidligere Penta-direktør stopper som topchef i rådgivningsvirksomheden Patrade, der beskæftiger sig med immaterialret. Hans afløser kommer fra kommunikationsbranchen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier