AdvokatWatch

Kurt Bardeleben kvitter DLA Piper: Hos Sirius Advokater behøver man ikke knokle 2500 timer om året

"Hysterisk høje" indtjeningsforventninger, tid til pro bono-arbejde og et fokus på mediation, offentlig virksomhed og almene boliger har fået partner Kurt Helles Bardeleben til at skifte fra DLA Piper til Sirius Advokater, fortæller han i et interview med AdvokatWatch. Stifter Pernille Backhausen glæder sig over at have tiltrukket så "tunge profiler" i advokatbranchen. (Opdateret)

Kurt Helles Bardeleben blev mandag officielt en del af partnerkredsen hos Sirius Advokater. | Foto: Lisbeth Hjort

"Bag enhver skilsmisse er der en utilfredshed, ellers bliver man ikke skilt."

Sådan lyder det fra Kurt Helles Bardeleben, der mandag officielt trådte ind som partner i advokatfirmaet Sirius Advokater og dermed forlader den globale advokatvirksomhed DLA Piper efter syv år.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Advokatfuldmægtig udvikler app med barndomsven

Det skal gøres lettere at blive mindet om de frister, man som virksomhed har i forhold til indberetning af skat og årsregnskaber. Det er formålet med en app, som juristen Mansour Bandri og konsulenten Resat Durmisi har udviklet.

Tredjepartsfinansiering af danske retsopgør vækker skepsis

Udenlandske investorer har planer om at investere millionbeløb i danske retsopgør, som de egentlig ikke har part i. De håber på et afkast og mener, de hjælper andre med at få retfærdighed. Andre mener, de snarere er gribbe, der vil profitere på andres ulykke.

IP-rådgiver skifter ud på direktørpost

Tidligere Penta-direktør stopper som topchef i rådgivningsvirksomheden Patrade, der beskæftiger sig med immaterialret. Hans afløser kommer fra kommunikationsbranchen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier